zasady otwarcia bibliotek po kwarantannie

SZANOWNI CZYTELNICY, MIMO OFICJALNEGO OTWARCIA BIBLIOTEK OD 4 MAJA, KAŻDA BIBLIOTEKA MUSI UZYSKAĆ ZGODĘ SANEPIDU NA PRZYJMOWANIE CZYTELNIKÓW. W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM, GBP W BACHÓRZU OCZEKUJE NA DECYZJĘ SANEPIDU I DO JEJ OGŁOSZENIA POZOSTAJE NIECZYNNA DLA CZYTELNIKÓW.

© 2021 Gminna Biblioteka Publiczna w Dynowie z/s Bachórzu   |   Realizacja: Interefekt.pl