POMNIK 100-LECIA BITWY WARSZAWSKIEJ 1920 W HARCIE

W ZWIĄZKU Z REALIZACJĄ BUDOWY „POMNIKA 100-LECIA BITWY WARSZAWSKIEJ 1920 W HARCIE” W IMIENIU KOMITETU BUDOWY POMNIKA ZWRACAMY SIĘ Z PROŚBĄ O WSPARCIE FINANSOWE TEJ INWESTYCJI.

Z GÓRY BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM DARCZYŃCOM DZIĘKUJEMY.

W ZAŁĄCZNIKU ULOTKA Z PRZEKAZEM DO POBRANIA.

Załączniki:

© 2021 Gminna Biblioteka Publiczna w Dynowie z/s Bachórzu   |   Realizacja: Interefekt.pl